Привіт! Допоможіть, може хто зіштовхувався з вибором та покупкою обладнання для виноградників.
Де можна знайти якісний товар такого напрямку? Щоб замовити онлайн, наприклад.. Наперед вдячні )
Агрообладнання
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-06-26 23:22:04
Поделиться22022-06-26 23:30:08
Добрий день. Можу запитати в дядька, який займається такими питаннями, бо займається виноградарством. Можливо підкаже щось.
Поделиться32022-06-26 23:32:03
Добрий день. Можу запитати в дядька, який займається такими питаннями, бо займається виноградарством. Можливо підкаже щось.
Супер! Буду вдячна вам за допомогу. Бо ми теж прагнемо вдосконалити свій виноградник. Дякую.
Поделиться42022-06-26 23:41:08
Привіт! Допоможіть, може хто зіштовхувався з вибором та покупкою обладнання для виноградників.
Де можна знайти якісний товар такого напрямку? Щоб замовити онлайн, наприклад.. Наперед вдячні )
Привіт. Можу порадити лише той портал, де купував особисто агротехніку для свого сільського господарства. Там багато пропозицій по агрообладнанню, агротехніці та іншим інструментам для ведення сільськогосподарської діяльності.
В Агрілайн https://agriline.ua/ пропонують до продажу товар від кращих виробників світу. Вони співпрацюють з продавцями напряму. Там зручний пошук на счайті, можете знайти те, що потрібно вам.